TRADICIONALMENT

INNOVAM SENSE OBLIDAR ELS PROCESSOS ANTICS NI EL NOSTRE CARÀCTER MEDITERRANI

El fang aporta calidesa i autenticitat tant en la fase d’elaboració com en el moment de servir els plats. Permet una cocció lenta i una humitat justa en múltiples fonts de calor; a més, no desprèn residus tòxics.
Totes les nostres peces poden utilitzar-se en vitroceràmiques i microones, a més de poder-se rentar en rentavaixelles.
Greixoneres, cassoles, olles, fruiteres, setrills, cullerots, alfàbies o gerres fetes amb terra de Pòrtol i amb mides adaptables des de 10 cm a 70 cm.

COM A NINS

L’experimentació i la intuïció són part de nosaltres. Gaudim amb el nostre treball i, a l'hora de donar forma i color a una peça, també hi ha cabuda per al joc, on habitualment resideix la imaginació. No ens importa tornar enrere en el procés, repetir o descartar si finalment arribam a un bon resultat. La ceràmica és la nostra passió i, en aquest sentit, mai no deixarem de ser nins.

ONES D'AIGÜES

Dibuixam aigües amb diferents saturacions de color sense que arribin a barrejar-se; l'efecte forma cercles concèntrics que recorden ones d’aigua. L’acabat és molt decoratiu, tant en ceràmica blanca com marró i, en particular, el color turquesa dóna un aire especialment alegre i mediterrani al producte.
T'hi atreveixes?

CUITA I A TOT COLOR

Hem donat una nova dimensió a la vaixella rústica de fang marró, perquè l'hem dotada de diferents colors que trenquen la seva uniformitat i l'hem feta més decorativa, ja que sabem que els detalls són importants a ca teva. Podem adaptar qualsevol altra peça al teu gust: bols, tassons, tasses, enciameres, gira-truites, etc.

ARTESANIA A MIDA

EXPLICA'NS LA TEVA IDEA. FEIM PECES PERSONALITZADES PER ENCÀRREC